۱۳۹۰ اسفند ۹, سه‌شنبه

نامه اعتراضی دو نماینده پارلمان آلمان به سفیر ایران در آلمان

دو نماینده پارلمان آلمان در دو نامه‌ای که به سفارتخانه ایران در برلین ارسال کرده‌اند نگرانی عمیق خود از وضعیت زانیار و لقمان مرادی که از زندانیان سیاسی محکوم به اعدام هستند را اعلام داشتند.
اولا الپکه و آندریج هونکو از نمایندگان حزب چپ آلمان در پارلمان این کشور در نامه‌های مجزایی که سوم اسفند ماه به علی رضا شیخ عطار سفیر ایران در برلین ارسال داشتند از نگرانیهای خود در مورد آخرین وضعیت زانیار و لقمان مرادی خبر دادند.

در متن نامه این دو نماینده پارلمان آلمان آمده، پس از 9 ماه اعمال شکنجه و تهدید به تجاوزات جنسی این دو زندانی سیاسی ناچار به قبول عمل ناکرده شده‌اند. وضعیت تندرستی زانیار مرادی تحت شکنجه‌های فیزیکی وخیم است اما از درمان و مراقبت پزشکی برای او جلوگیری می شود ، از این جهت ما از شما تقاضامندیم زانیار مرادی سریعا تحت درمان قرار گیرد .

این دو پارلمانتار آلمانی همچنین از علی رضا شیخ عطار خواسته‌اند مراتب اعتراض آنها به تداوم اجرای حکم اعدام در ایران را به حکومت اسلامی این کشور منتقل کند.

اقدام فعالین حقوق بشر برای رسیدگی به وضعیت این دو زندانی سیاسی کرد در حالیست که احکام اعدام زانیار و لقمان مرادی پس از تأیید در دادگاه تجدید نظر به دایره اجرای احکام ارسال شده است .
ارسال شده توسط کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی

۱۳۹۰ اسفند ۶, شنبه

به نام هویت انسانی

اعدام یعنی : زندگی خیر ، حماقت آری
اعدام یعنی : هویت انسانی خیر ، دین آری
اعدام یعنی : نفس کشیدن خیر ، خشک مغزی آری
اعدام یعنی : بربریت اسلام
اعدام یعنی : توهش دیانت
اعدام یعنی : انتهای فاجریت
اعدام یعنی : تائید جنون
اعدام یعنی : تکثیر قوانین ارتجاعی اسلام
اعدام یعنی : بوی خون
اعدام یعنی : بوی تعفن
اعدام یعنی : سیاهی شب
اعدام یعنی : صدای ضعف سیستمی که نتوانسته بهداشت روانی جامعه را تضمین کند !
اعدام یعنی : وابسته شدن به قوانین مخرب اسلامی
اعدام یعنی : تائید جامعه ی توحیدی

واژه نیافته ام اما می دانم متنفر از اعدام ننگ بر این واژه نفرین شده


۱۳۹۰ اسفند ۳, چهارشنبه

ما نبايد بگذاريم سعيد ملک پور٬ شيرکو معارفي ، يوسف ندرخاني و زانيار و لقمان مرادي را اعدام کنند

دوستان عزیز برای آزادی زندانیان سیاسی و با نگرانی شدید به اجرای احکام اعدام بر علیه سعيد ملک پور٬ شيرکو معارفي٬ زانيار و لقمان مرادي و يوسف ندرخاني کشیش مسيحي برای اعتراض به این عمل وحشیانه و غیر انسانی‌ و برای جلوگیری از این اقدام اعتراضی فیسبوکی برای بسیج افکار عمومی نموده و تنها با اعتراضات گسترده بين المللي و اعمال فشار به حکومت اسلامي ايران ميتوان جلوي اين جنايات را گرفت
با همکاری و مراجعه فعال به این صفحه و ارسال نامهٔ اعتراضی ضمیمه صدای اعتراض این عزیزان باشید
ما نبايد بگذاريم سعيد ملک پور٬ شيرکو معارفي ، يوسف ندرخاني و زانيار و لقمان مرادي را اعدام کنند. اعتراض و مبارزه .متحدانه ما ميتواند جان اين انسانهاي دربند را نجات دهد.

با سپاس آرشامه آزاد                                                                                                                        www.facebook.com/ArshameAzad 

حکم اعدام لقمان و زانیار مرادی تایید شده,صدای آنها باشید نگذارید صدای آنها خاموش شود

حکم اعدام لقمان و زانیار مرادی، دو زندانی کرد رسما تایید شده هر آن امکان این میرود که جانیان رژیم جمهوری کثیف اسلامی ایران این دو عزیز را اعدام کنند صدای آنها باشید نگذارید صدای آنها خاموش شود

این دو نفر که دستگاه قضائی ایران آنها را از اعضای حزب کومله، از احزاب مخالف جمهوری اسلامی می‌داند، پس از صدور رای اولیه از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی و پخش اعترافات تلویزیونی در این خصوص به اعدام در ملاء عام محکوم شدند.

رسانه‌های ایران از تایید حکم اعدام لقمان و زانیار مرادی توسط قضات شعبه ۱۴دیوان عالی کشور خبر دادند.
خبرگزاری مهر که دوشنبه، ۱۷ بهمن این خبر را منتشر کردو تاکید کرد که این حکم که پیشتر توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی و با نظر قاضی صلواتی صادر شده بود، پس از بررسی توسط قضات شعبه ۱۴دیوان عالی کشور تایید شده است.

۱۳۹۰ اسفند ۲, سه‌شنبه

اعتصاب غذای یونس آقایان، زندانی محکوم به اعدام در زندان ارومیه

یک زندانی اهل حق محکوم به اعدام در زندان ارومیه دست به اعتصاب غذا زده است.
همسر این زندانی در تماس با خبرنگار آژانس خبری موکریان ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: یونس آقایان زندانی محکوم به اعدام از 20 روز پیش در زندان مرکزی ارومیه در مخالفت با انتقالش به بندی دیگر در زندان اعتصاب کرده است.
همسر این زندانی در ادامه افزود: وضعیت جسمی یونس آقایان نامناسب می باشد و مقامات مسئول اجازه ملاقات به من را نمی دهند که با وی دیدار نموده و درخواست نمایم که اعتصابش را بشکند. شایان ذکر است یونس آقایان زندانی اهل حق میاندوآبی به همراه چند تن دیگر از اهالی روستای اوچ تپه این شهر، در درگیریهای سال 83 در این روستا، دستگیر و نامبرده پس از محاکمه در دادگاه به اعدام محکوم شد.

دو زندانی در استان مازندران به دار آویخته شدند

روز گذشته اسدالله جعفری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران از اعدام دو زندانی در این استان خبر داد.
بامداد روز سه شنبه، دوم اسفندماه، دو نفر در شهرهای ساری و تنکابن که به اتهام تجاوز به عنف از سوی شعبه‌ی دوم کیفری استان مازندران به اعدام محکوم شده بودند، به دار آویخته شدند.

به گزارش مهر، دادستان عمومی و انقلاب مازندران با اعلام این خبر در مورد یکی از اعدامیان گفت: "محکوم علیه که در همسایگی محکوم له سکونت داشته، پس از ازدواج خواهر محکوم له به بهانه اینکه چند قطعه عکس خواهرش در اختیار او بوده با وی تماس گرفته و درخواست برقراری ارتباط نامشروع می‌کند."

وی افزود: "محکوم علیه از این روی با تهدید اعلام می‌کند چنانچه محکوم له به خواسته شیطانی‌اش عمل نکند اقدام به انتشار عکس‌ها می‌کند."
جعفری اظهارداشت: "به موجب دادنامه‌های صادره از شعبه‌ی دو کیفری استان و تایید آن در یکی از شعب دیوان عالی کشور، هر دو محکوم علیه به اعدام محکوم شدند که این احکام با استیذان از رئیس قوه‌ی قضاییه در شهرهای ساری و تنکابن به اجرا در آمد."
دادستان مرکز مازندران بیان داشت: "تقاضای عفو دو محکوم علیه در کمیسیون عفو و بخشودگی قوه قضاییه مطرح که مورد پذیرش قرار نگرفت."

۱۳۹۰ اسفند ۱, دوشنبه

خانواده های سه زندانی محکوم به اعدام :نگذارید بچه های ما را اعدام کنند

خانواده ها و نزدیکان سه زندانی سیاسی محکوم به اعدام در مصاحبه با “روز” با اشاره به ارجاع احکام اعدام این زندانیان سیاسی به شعبه اجرای احکام اعلام کردند که جان آنها در خطر است و هر لحظه ممکن است آنها را پای چوبه دار ببرند.

سعید ملک پور، زانیار و لقمان مرادی سه زندانی سیاسی هستند که پس از تایید حکم اعدام شان از سوی دیوان عالی کشور و با ارسال پرونده هایشان به شعبه اجرای احکام در خطر اعدام قرار گرفته اند.

وکلای سعید ملک پور درخواست اعاده دادرسی داده اند اما با عدم ابلاغ رسمی حکم اعدام به زانیار و لقمان مرادی، انها امکان پی گیری و درخواست اعاده دادرسی یا اعمال ماده 18 را نیز ندارند.

سعید ملک پور، فارغ التحصيل رشته مهندسی متالورژی دانشگاه صنعتی شريف و ساکن کشور کانادا، مهرماه 87 پس از ورود به ایران و در ارتباط با پرونده‌ موسوم به مضلین 2 مربوط به جرایم اینترنتی بازداشت و به اعدام محکوم شد.

زانیار و لقمان مرادی متهم به دست داشتن در ترورسعدی، پسر امام جمعه مریوان همراه دو پسر جوان دیگر به نام هادی و عبداللـه در تیر ماه 88 بوده و محکوم به اعدام شده اند.

بیش از سیصد نفر در ارومیه منتظر اجرای حکم اعدام هستند

اخبار رسیده از زندان مرکزی ارومیه حاکیست که در این زندان بیش از سیصد نفر منتظر اجرای حکم اعدام هستند.

براساس اظهارات یکی از افراد داخل زندان ارومیه اگر برای دسترسی به اطلاعات پرونده ی هر کدام از محکومین به اعدام و انتشار آن در سایتها یک روز وقت گذاشته شود فقط برای محومین به اعدام در زندان مرکزی ارومیه چیزی بیش از یک سال زمان مورد نیاز است. همین امر نشان می دهد مسئله ی اعدامیها در ایران از مرحله ی فاجعه هم گذشته است.
از طرفی دیگر چندی پیش گزارشی توسط سایت کوردیش پرسپکتیو منشر شد که
گزارشهای رسیده از زندان مرکزی ارومیه حاکیست 5 نفر از زندانیان سیاسی این زندان که به اتهام عضویت در پژاک و یا هواداری از این حزب در زندان ارومیه به سر می برند طی هفته های گذشته به دلایل نامعلوم از سلولهای خود خارج و به بند اطلاعات سپاه منتقل شده که تا کنون هیچ اطلاعی از سرنوشت آنها در دست نیست.

علی احمد سلیمان به اتهام عضویت در پژاک به 5 سال زندان محکوم شده است که دوران زندانش هم اکنون به پایان رسیده است اما 6-7 ماه قبل از اتمام دوره ی محکومیتش با دو اتهام جدید مواجه می شود که یکی از آنها قتل یکی از سربازان نیروی انتظامی می باشد. البته بر اساس گزارشهای رسیده از زندان مرکزی ارومیه این اتهام با شاهدان ساختگی به علی احمد سلیمان وارد شده است.

۱۳۹۰ بهمن ۲۹, شنبه

قابل توجه دوستانی که از سر نا آگاهی اتهامات بی اساس رسانه‌های حکومتی را در مورد "سعید ملک پور" تکرار می‌کنند. لطفا منتشر کنید

سعید، مدیر و یا گرداننده ی هیج سایتی نبود است، بلکه وی، تولید کننده یک نرم افزار (آپلود سنتر) برای سهولت در آپلود عکس برای کاربران سایت ها است که تنها یکی از ده‌ها سایتی که از این نرم افزار استفاده کردند، سایت مستهجن آویزون می‌باشد.

ملک‌پور در این‌باره می گوید که در صورت بررسی پرونده توسط کارشناس کامپیوتر و اینترنت می‌تواند بی‌گناهی خود را ثابت کند. او می‌گوید طبق عرف برنامه نویسی، اسم و مشخصات کامل خود را در فایل این برنامه نوشته شده وارد کرده و این برنامه بدون اطلاعش در یک سایت مستهجن استفاده شده است و چون تنها او اسم حقیقی‌اش در مشخصات سایت، قابل شناسایی بوده به اتهام راه‌اندازی و مدیریت سایت دستگیر شده است.

این کار سیستم قضایی به مانند مجازات "چاقو ساز" به جای "چاقو کش" می‌باشد، مسلم است که سازنده چاقو در ارتکاب قتل مجرم نیست بلکه استفاده کننده از چاقوست که مجرم می‌باشد.

متاسفانه وی نه تنها از داشتن وکیل در طول دوران بازجویی و حبس، محروم بوده بلکه پرونده وی بر خلاف عرف قضایی توسط هیچ کارشناس کامپوتری مورد بررسی قرار نگرفته است!

اعترافات منتشره شده از سعید ملک پور در سایت ها و رسانه های حکومتی، تماما تحت فشار بازجوها و بعد از ضرب و شتم (که منجر به شکستکی فک وی شده) و ماه‌ها زندان انفرادی (یک سال و 2 ماه حبس در بند دو الف سپاه!)، می‌باشد و از لحاط قانونی به هیچ وجه قابل استناد نیست.

متاسفانه حکم اعدام سعید ملک پور برای اجرا صادر شده و هر روز احتمال اجرای آن وجود دارد. قطعا با انتشار هرچه بیشتر این مطلب می‌توان حکومت را از انجام این کار باز داشت. تجربه نشان داده است که حکومت بر خلاف ادعای ظاهری به شدت از افکار عمومی در هراس است. پخش گسترده خبر اعتراض به وضعیت سعید، قطعا می‌تواند به مانند حکم اعدام سکینه محمدی آشتیانی و یا حسن گل پری، جلوی مرگ یک انسان را بگیرد.

فیسبوک سعید ملک پور را آزاد کنید:
www.facebook.com/Free.Saeed.Malekpour

پتیشن برای آزادی سعید - لطفا امضا کنید:
www.gopetition.com/petition/40162.html

۱۳۹۰ بهمن ۲۸, جمعه

پرونده شیرکو معارفی به اجرای احکام فرستاده شده

هر لحظه امکان اعدام شیرکو معافی توسط جانیان جمهوری فاشیست اسلامی امکان دارد


نگذاریم شیر کوی عزیزمان را اعدام کنند. جلو اعدام شیر کو عزیزمان را توسط جانیان و قاتلان جمهوری اسلامی را بگیریم

مرگ بر کلیت و تمامیت جمهوری کثیف اسلامی

پرونده سعید ملک پور به اجرای احکام فرستاده شده.

هر لحظه امکان اعدام سعید ملک پور توسط جانیان جمهوری فاشیست اسلامی امکان دارد

نگذاریم سعید عزیزمان را اعدام کنند . جلوی اعدام سعید عزیزمان را توسط جانیان و قاتلان جمهوری اسلامی بگیریم

مرگ بر کلیت و تمامیت جمهوری کثیف اسلامی

۱۳۹۰ بهمن ۲۲, شنبه

مجازات قصاص برای افراد زیر ۱۸ سال ممنوع شد

خبرگزاری هرانا - سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تاکید کرد که با تصویب قانون جدید مجازات اسلامی، مجازات قصاص برای افراد زیر ۱۸ سال ممنوع شده است.

امین‌حسین رحیمی نماینده ملایر در گفت‌وگو با قانون در ارتباط با آخرین تغییرات قانون مجازات اسلامی، گفت: سن کیفری در قانون قبلی ۹ و ۱۵ سال قمری بود که میان دختر و پسر متفاوت بوده و سن قمری و بلوغ شرط بود اما در قانون جدید سن مسئولیت کیفری را اینگونه تعریف کردیم که دختران و پسران زیر ۱۸ سال شمسی جز اطفال و نوجوانان محسوب می‌شوند و مجازات بزرگسالان برای آن‌ها اعمال نمی‌شود.

جمهوری اسلامی ایران مقام نخست در اعدام نوجوانان بزهکار (-۱۸) در جهان را دارد که همواره از سوی نهادهای حقوق بشری مورد انتقاد قرار داشته است.

۱۳۹۰ بهمن ۲۰, پنجشنبه

ناصر آلبوشوکه یکی از کشته شدگان در بازداشتگاه اطلاعات اهواز!


بيانيه: حكم اعدام زانيار و لقمان مرادي غيرانساني است و بايد متوقف شود!

همزمان با نزديك شدن به ايام انتخابات مجلس و در تلاش براي امنيتي كردن هر چه بيشتر فضاي جامعه, اعلام شده است كه حكم اعدام آقايان زانيار و لقمان مرادي از سوي مراجع قضايي جمهوري اسلامي مورد تاييد قرار گرفته است.

به آنها مفسدفي الارض اطلاق شده كه هيچ پايه و مبناي حقوقي ندارد و تنها در جهت خواست مسوولين دادگستري براي اعدام هرچه سريعتر و مشروع ترشان مي باشد.

كانون حمايت از خانواده جان باختگان و بازداشتي ها, اجراي حكم اعدام در مورد اين دو جوان زنداني را كه بعد از شكنجه و توهين و تحقير هاي فراوان, مورد تاييد قرار گرفته است, محكوم مي كند و آن را نقض حقوق پايه اي بشر كه در اعلاميه جهاني حقوق بشر هم به ثبت رسيده, مي داند.

نبايد گذاشت كه جان هاي جوان اينگونه در جهت اثبات منافع حكام ايران فدا شوند.

كانون حمايت از خانواده جان باختگان و بازداشتي ها
بهمن 90

۱۳۹۰ بهمن ۱۹, چهارشنبه

تبدیل حکم اعدام جواد لاری به دو سال زندان و احتمال آزادی وی

منیژه محمدی وکیل جواد لاری گفت که حکم اعدام موکلش در دیوان عالی کشور نقض شده و وی به دو سال زندان محکوم شده است.

منیژه محمدی وکیل جواد لاری گفت که حکم اعدام موکلش جواد لاری در دیوان عالی کشور نقض شده و وی به دو سال زندان محکوم شده است.

وکیل این زندانی سیاسی که بیش‌ از دو سال را زیر حکم اعدام در زندان به سر برده بود از احتمال آزادی موکلش تا پایان امشب و یا فردا خبر داد.

جواد لاری، در تاریخ ۲۵ شهریور ماه ۱۳۸۸ از سوی ماموران وزارت اطلاعات در محل کارش بازداشت شده و در تیر ماه سال گذشته از سوی قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بود.

با وجود نقض حکم اعدام جواد لاری در شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور، این زندانی بارد دیگر توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به اعدام محکوم شده بود.
جواد لاری در سال ۱۳۸۷ برای دیدار با دوستان قدیمی خود به عراق سفر می‌کند که موفق به دیدار آن‌ها نشده بود. اما همین سفر اتهام همکاری با سازمان مجاهدین را برای وی در پی داشت اتهامی که لاری و وکلای‌اش آن را قویا رد کرده بودند.

۱۳۹۰ بهمن ۱۶, یکشنبه

اطلاعات يك جوان عرب را زير شكنجه كشت

محمد کعبی فرزند جاسم ،جوان عرب اهل شوش که کمتر از دو هفته پیش به دست نیروهای اداره اطلاعات در این شهر بازداشت شده بود،

روز پنجشنبه گذشته سیزدهم بهمن ماه زیر شکنجه کشته شد.
محمد کعبی چندی پیش به همراه خواهر خود خدیجه و پدرش جاسم کعبی در منزل مسکونی خود در محله احمد آباد دستگیر شده بودند.

یک کارمند ستاد خبری اداره اطلاعات شوش در تماس با خانواده کعبی ضمن اعلام این خبر به آنها اخطار کرده که از برپایی مراسم عزاداری خودداری کنند. به گفته شخص تماس گیرنده جنازه محمد را کارمندان ادراه اطلاعات در مکانی دفن کرده‌اند و نیازی به مراجعه برای دریافت جنازه و دفن و برپایی مراسم عزا وجود ندارد.

با انتشار خبر مرگ محمد کعبی در شوش ،سایر محله های عرب نشین این شهر با بر پایی مراسم یزله و پایکوبی ضمن ابراز همدردی با خانواده کعبی خواستار پیگیری عاملان مرگ این جوان در اداره اطلاعات این شهر شده اند.

پیش از این نیز دوجوان دیگر به نام‌های ناصر آلبوشوکه درفشان (20 ساله) در روز یازدهم بهمن ماه زیر شکنجه نیروهای اداره اطلاعات اهواز جان سپرده و قبل از او نیز رضا مغامسی در بازداشتگاه اداره اطلاعات دزفول کشته شده بود.

به گفته‌ی منابع محلی، فعالان عرب اهوازی از سکوت محافل اپوزیسیون ایرانی داخل و خارج از کشور نسبت به سکوت در برابر این شیوه عملکرد نیروهای امنیتی حکومت اسلامی ایران انتقاد کرده‌اند.

24 زندانی سیاسی کرد در انتظار اجرای حکم اعدام

بنا بر آمار موجود در سازمان حقوق بشر کردستان تا کنون 24 زندانی سیاسی کرد به اعدام محکوم شده اند

البته باید به این نکته توجه کرد که این اسامی تنها اسامی هستند که منتشر شده اند و گمان آن میرود که اسامی محکومین به اعدام بسیار بیشتر باشد.

1- رشید آخکندی در ارديبهشت ماه سال 1378 در اصفهان دستگیر شد و از سوی دادگاه انقلاب سنندج پس از یک سال بازداشت محارب شناخته شد و به اعدام محکوم شد.

2- بهروز آلخانی در 16 آبانماه 1390 از سوی دادگاه انقلاب ارومیه محارب شناخته شده و به اعدام محکوم شد. وی اکنون در زندان مرکزی ارومیه بسر میبرد.

3- رضا اسماعیلی فرزند توفیق از سوی دادگاه انقلاب خوی به اتهام محاربه به اعدام محکوم شد. رضا اسماعیلی که از اهالی یکی از روستاهای شهرستان سلماس میباشد به اتهام همکاری با احزاب معاند نظام بازداشت شده و پس از 5 ماه بازداشت از سوی اداره اطلاعات به اعدام محکوم شد.

4- حبیب افشاری در روز دوشنبه 26 دی ماه 1390 از سوی دادگاه انقلاب شهرستان مهاباد محارب شناخته شده و به اعدام محکوم شد.

5- علی افشاری در روز دوشنبه 26 دی ماه 1390 از سوی دادگاه انقلاب شهرستان مهاباد محارب شناخته شده و به اعدام محکوم شد.

6- سید سامی حسینی در 15 خرداد 1387 از سوی نیروهای اداره اطلاعات بازداشت شده. سید سامی حسینی از سوی دادگاه انقلاب ارومیه محارب شناخته شده و به اعدام محکوم شد.

7- یاور رحیمی به گزارش منابع حقوق بشری، شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب تهران، برای شش فعال مذهبی كرد، به اتهام "اقدامات تروریستی" و "عضویت در گروه سلفی" حكم اعدام صادر كرده است.

8- اصغر رحیمی به گزارش منابع حقوق بشری، شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب تهران، برای شش فعال مذهبی كرد، به اتهام "اقدامات تروریستی" و "عضویت در گروه سلفی" حكم اعدام صادر كرده است.

9- بهنام رحیمی به گزارش منابع حقوق بشری، شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب تهران، برای شش فعال مذهبی كرد، به اتهام "اقدامات تروریستی" و "عضویت در گروه سلفی" حكم اعدام صادر كرده است.

10- مختار رحیمی به گزارش منابع حقوق بشری، شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب تهران، برای شش فعال مذهبی كرد، به اتهام "اقدامات تروریستی" و "عضویت در گروه سلفی" حكم اعدام صادر كرده است.

11- بهمن رحیمی به گزارش منابع حقوق بشری، شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب تهران، برای شش فعال مذهبی كرد، به اتهام "اقدامات تروریستی" و "عضویت در گروه سلفی" حكم اعدام صادر كرده است.

12- مردان ملكی به گزارش منابع حقوق بشری، شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب تهران، برای شش فعال مذهبی كرد، به اتهام "اقدامات تروریستی" و "عضویت در گروه سلفی" حكم اعدام صادر كرده است.

13- انور رستمی در دی ماه ۸۷ درشهر کرمانشاه بازداشت شد. وی به اتهام عضویت در یکی از احزاب اپوزسیون سیاسی کرد و اختلال در نظم وامنیت ملی وشرکت درتظاهرات خیابانی در اعتراض به قتل شوان قادری به اعدام محکوم شد.


14- مصطفی سلیمی(ایلویی) در سال ۱۳۸۲ بازداشت شد. وی به اتهام اقدام علیه امنیت کشور از طریق محاربه به اعدام محکوم شد.


15- حسن طالعی در سال 1378 به اتهام همکاری با احزاب معاند نظام محارب شناخته شد و به اعدام محکوم شد

16- محمد عبدالهی برادر زندانی سیاسی که قبلا حکم اعدام داشت سال گذشته توسط نیروهای امنیتی شهر بوکان بازداشت و در دادگاه انتقلاب شهر ارومیه به اتهام اقدام علیه ملی و محاربه با خدا و همکاری با یکی از احزاب کرد مخالف رژیم به اعدام محکوم شد.

17- حسین فروهیده(خطیبی) به اتهام ارتکاب جرایم امنیتی و بدون وجود اسناد و ادله کافی تنها به استناد به علم قاضی محارب شناخته شد و به اعدام محکوم شد.

18- حبیب الله گلپری پوردر تاریخ ۲ اردیبهشت ماه ۱۳۸۹ به اتهام محاربه از طریق فعالیت تبلیغی و عضویت در یک حزب مخالف نظام به استناد ماده ۱۸۶ و ۱۹۰ قانون مجازات اسلامی از سوی دادگاه انقلاب مهاباد به اعدام محکوم شد

19- حبیب الله لطیفی نخستین بار در تابستان سال ۱۳۸۷ اعلام شده بود که با اعتراض وکلای او برای دادگاه تجدیدنظر ارسال شده بود اما در زمستان همان سال، دادگاه تجدید نظر نیز حکم اعدام را تایید کرده بود.

20- عزیز محمد‌زاده به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و محاربه با خدا در دادگاه شهر سقز به اعدام محکوم شد

21- سید جمال محمدی اهل شهرستان سلماس که در سال 87 بازداشت و به اتهام محاربه از طریق همکاری با احزاب معاند نظام به اعدام محکوم شد.

22- لقمان مرادی به اتهام عضویت در یکی از احزاب سیاسی کُرد و همچنین به قتل رسانیدن فرزند امام جمعه شهرستان مریوان،در مورخ 14 تیرماه 1388 توسط قاضی صلواتی در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران به اعدام محکوم گردیدند.

23- زانیار مردای به اتهام عضویت در یکی از احزاب سیاسی کُرد و همچنین به قتل رسانیدن فرزند امام جمعه شهرستان مریوان،در مورخ 14 تیرماه 1388 توسط قاضی صلواتی در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران به اعدام محکوم گردیدند.

24- شیرکو معارفی به اتهام همکاری با احزاب معاند نظام محارب شناخته شد و به اعدام محکوم شد

۱۳۹۰ بهمن ۱۵, شنبه

مادر سه زندانی سیاسی کرد پس از صدور حکم اعدام فرزندانش دچار سکته قلبی شد و جانباخت

مادر سه زندانی سیاسی کرد که دو فرزندش به اعدام محکوم شده پس از تحمل چند روز فشار سنگین از شدت ناراحتی سکته کرد و جان باخت.

بیست و چهارم دی ماه سال جاری سه برادر مهابادی به اسامی علی ، حبیب الله و جعفر افشاری به اتهام همکاری با یکی از احزاب کردی مخالف نظام از سوی دستگاه قضایی جمهوری اسلامی مورد محاکمه قرار گرفتند.

قاضی پرونده برای علی و حبیب الله حکم اعدام صادر و جعفر افشاری را به‌ 5 سال زندان محکوم کرد.

طی هفته‌ گذشته حبیب الله افشاری به سلولهای انفرادی زندان ارومیه منتقل شد و برادر او علی به شیوه‌ای وحشیانه در بند زندانیان سیاسی مورد ضرب و شتم مسئولین زندان قرار گرفت.

درهمین حال مادر این سه زندانی به دلیل ضربه روحی شدیدی که پس از شنیدن سرنوشت فرزندانش به او وارد آمد دچار سکته قلبی شده و جان خود را از دست داده است .

۱۳۹۰ بهمن ۱۴, جمعه

ایران تنها کشوری است که وقتی‌ پنجره را باز میکنی‌...


ارجاع حکم اعدام غلامرضا خسروی به دیوان عالی کشور

کمیته گزارشگران حقوق بشر – پرونده غلامرضا خسروی زندانی محکوم به اعدام، به شعبه 31 دیوان عالی کشور ارجاع شد.

بر اساس این گزارش، پرونده این فعال سیاسی در شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی پیرعباس به اتهام محاربه به اعدام محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدید نظر عیناً تایید شد.

این زندانی سیاسی در سال 86 در شهرستان رفسنجان توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد. اتهام وی از سوی اطلاعات کرمان کمک مالی به یکی از شبکه های ماهواره ای و جاسوسی اعلام و وی در آبان سال ۸۷ در شهر رفسنجان محاکمه و به سه سال حبس تعزیری و سه سال حبس قطعی محکوم شد. لازم به ذکر است، سه سال حبس تعلیقی وی در دادگاه تجدید نظر به تعزیری تبدیل شد.

هم زمان شکایتی دیگر علیه او در تهران از طرف وزارت دفاع اقامه و پرونده به تهران منتقل شد و در «بازداشتگاه ۶۴» متعلق به حفاظت اطلاعات وزارت دفاع در سلول‌های انفرادی به مدت 9 ماه نگهداری شد.

غلامرضا خسروی در سلول‌های انفرادی بند 240 زندان اوین به مدت 20 ماه نگهداری و با اعمال محدودیت‌های شدید از جمله ممنوعیت ملاقات، حق تماس تلفنی، هواخوری مناسب مواجه بوده است.

این زندانی سیاسی در دوران بازجویی خود جهت اخذ اعترافات تلویزیونی تحت فشار بوده است و این عامل نیز موجب شد که وی به مدت 40 ماه از مدت حبس خود را در سلولهای انفرادی بازداشتگاه های مختلف سپری کند.

گفتنی است وزارت اطلاعات در پی کمبود مستندات پرونده جهت محکوم کردن غلامرضا خسروی به اعدام از فعالیت های وی در دهه 60 استفاده کرده و این در حالی است، که وی در دهه 60 به 5 سال حبس تعزیری محکوم شده و پس از تحمل حبس در سال 65 از زندان آزاد شده بود.

رضا اسماعیلی، زندانی سیاسی به اتهام محاربه به اعدام محکوم شد

خبرگزاری هرانا - رضا اسماعیلی، زندانی سیاسی محبوس در زندان سلماس، از سوی دادگاه انقلاب خوی به اتهام محاربه، به اعدام محکوم شده است.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، رضا اسماعیلی (مامدی) فرزند توفیق ،۳۴ ساله و اهل روستای دریک از توابع شهرستان سلماس که در حدود پنج ماه پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود؛ به اتهام "محاربه" از طریق "فعالیت تبلیغی و همکاری با یکی از احزاب کردی مخالف نظام" به اعدام محکوم شد.

آقای اسماعیلی که مدتی طولانی را در بازداشتگاه‌های وزارت اطلاعات شهرستان سلماس سپری نموده، هم اکنون در زندان این شهرستان به سر می‌برد.

بر اساس حکمی که هفته‌ی گذشته به این زندانی سیاسی ابلاغ شده است، متهم ۲۰ روز جهت اعتراض به حکم صادره مهلت دارد.

لازم به ذکر است که نامبرده ۲ سال پیش و در یک حادثه‌ی آتش سوزی (انفجارگاز) همسر و دو فرزند خود را از دست داده است.

۱۳۹۰ بهمن ۱۲, چهارشنبه

محکومیت یک شهروند ساکن شیراز به ۴ بار قصاص

خبرگزاری هرانا - روز گذشته، یازدهم بهمن ماه، شعبه دوم دادگاه کیفری استان فارس برای یکی از شهروندان ساکن شیراز به نام "شهرزاد" ۴۰ ساله، حکم چهار بار قصاص صادر کرده است.

به گزارش جام جم، این فرد متهم است که در ۲۱ اردی‌بهشت ماه سال جاری در یکی از محله‌های شهرک میانرود شیراز، شش تن از اعضای خانواده‌اش را به ضرب گلوله کشته است.

علت بروز این حادثه اختلاف بر سر ارثیه‌ی پدری بوده تا جایی که شهرزاد در این خصوص گفته است: "به خاطر نیاز مالی، از پدرم می‌خواستم ارثیه مرا در اختیارم قرار دهد، اما او حاضر به این کار نبود."

در این حادثه مردی ۷۰ ساله، زنی ۳۰ ساله، یک نوجوان ۱۴ ساله و کودک چهار ساله‌ای در دم جان داده و دو عضو دیگر خانواده‌ی وی نیز (مادر و برادرزاده‌ی هفت ساله) بر اثر شدت جراحات در بیمارستان جان باختند.

گفتنی ست که این حکم پس از ابلاغ به متهم و وکیل مدافع وی به دیوان عالی کشور فرستاده شده است.