۱۳۹۱ دی ۱۱, دوشنبه

واژگونی سرویس مدرسه در اراک: 3 دانش آموز مجروح شدند

بر اثر برخورد یکدستگاه خودرو کامیون بنز و با خودرو مینی بوس حامل دانش آموزان دختر در شهر اراک 3 دانش آموز مجروح و بیمارستان منتقل شدند.
به گزارش مهر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت :ساعت 7صبح امروز طی اعلام یکفقره تصادف در میدان امام خمینی (ره) شهر اراک بلافاصله اکیپی از ماموران پلیس راهور جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
سرهنگ ابوالفضل امیدی افزود : در بررسی صحنه تصادف توسط کارشناس راهنمایی و رانندگی مشخص شد یکدستگاه خودرو کامیون بنز در میدان با خودروی مینی بوس دخترانه روستای امان آباد که دارای 18 نفر سرنشین بود برخورد و خودروی مینی بوس واژگون شده است.
سرهنگ امیدی تصریح کرد: در این سانحه 3 نفر از دانش آموزان به صورت سطحی مجروح و جهت مداوا به بیمارستان ولیعصر اراک انتقال شدند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان در پایان خاطر نشان کرد : علت تصادف توسط کارشناس عدم رعایت حق تقدم از سوی کامیون بنز نسبت به خودرو مینی بوس تشخیص داده شد.

شش تن از زندانیان سلفی اعدام شدند

شش تن از زندانیان سلفی محکوم به اعدام که در آبان ماه سال جاری به زندان قزل حصار انتقال یافته بودند سحرگاه روز پنج شنبه هفتم دی ماه ۹۱ اعدام شدند.

یک منبع آگاه و نزدیک به خانواده اعدام شدگان گفت: "قرار است تشییع این افراد توسط مقامات امنیتی برگزار شود و تنها به یک نفر از اعضای خانواده اجازه حضور در مراسم تشییع جنازه داده شده است.

بهرام احمدی، اصغر رحیمی، بهنام رحیمی، محمد ظاهر بهمنی، کیوان زند کریمی، هوشیار محمدی از سوی مقامات قضایی متهم به عضویت در گروه سلفی بودند روز پنج شنبه اعدام شدند.

گفتنی است، چهار تن دیگر از متهمان این پرونده نیز به نامهای حامد احمدی، کمال مولایی، جهانگیر دهقانی و جمشید دهقانی به سلول انفرادی منتقل شده و در اعتصاب غذا بسر می برند.

لازم به توضیح است تمامی این افراد در تیرماه سال ۹۰ از سوی شعبه‌ ۲۸ دادگاه انقلاب شهر تهران به ریاست قاضی مقیسه به اتهام عضویت در گروهای سلفی و مشارکت در ترور به اعدام محکوم شده‌اند. این افراد فاقد وکیل تعیینی بوده و حکم آن‌ها در دیوان عالی کشور نیز تائید شده و در ماه‌های گذشته پرونده ایشان جهت اجرای حکم به دایره اجرای احکام زندان رجایی شهر کرج ابلاغ شده بود.

۱۳۹۱ دی ۸, جمعه

بهروز آلخانی زندانی سیاسی کرد در آستانه حکم اعدام

بهروز آلخانی به همراه ۱۵ تن دیگر در ۷ بهمن ماه ۱۳۸۸ توسط نیروهای امنیتی در شهر سلماس به اتهام رابطه با پژاک بازداشت شد.

وی پس از چند ماه با اتهام جدید مشارکت در قتل دادستان خوی روبرو شد و در شعبه ۱ دادگاه انقلاب ارومیه به ریاست قاضی چابک به اتهام همکاری موثر با پژاک و قتل دادستان شهرستان خوی به اعدام محکوم شد.
پرونده بهروز آلخانی سپس با اعتراض وی به دیوان عالی کشور ارجاع شد و دیوان حکم صادره از سوی شعبه ۱ دادگاه انقلاب ارومیه را نقض کرده و پرونده را به شعبه ۱۰ دادگاه تجدید نظر استان ارجاع داد و حکم اعدام وی مجددا در این دادگاه به تایید رسید.
وی بیش از ۱ سال و نیم را در بازداشت وزارت اطلاعات ارومیه سپری کرد و تقریبا تمام این مدت را در سلول انفرادی بوده است.
برادر بهروز آلخانی به گزارشگر هرانا گفت: "بهروز در طی مدت بازداشت مورد شکنجه قرار گرفته بود. با دریل مچ پای وی را سوراخ کرده بودند و انگشتان دستش را شکسته بودند."

پیمان آلخانی ادامه داد: "به سر وی شک الکتریکی وصل نمودند و به وسیله کابل هم بسیار مورد تعزیر قرار گرفته بود و بر اثر ضرباتی که به سر بهروز وارد کرده بودند وی تعادل روحی خود را از دست داده بود تا جایی که یکبار در جلسه دادگاه به درخواست وکیل تسخیری وی (آقای یدالله حصاری) مبنی بر وخامت وضع روحی بهروز جلسه دادگاه به تعویق افتاد."

وی همچنین ادامه داد: "برادر من به اتهام قتل دادستان خوی بنام (ولی حاجی قلی‌زاده) به اعدام محکوم شده است. در حالی که بهروز به هیچ وجه به قتل دادستان اعتراف نکرده است و تنها مدرکی که علیه وی موجود است اظهارات یکی از دوستان بهروز است که گفته در شب قتل دادستان خوی بهروز آلخانی را پریشان و نگران دیده است."
برادر وی همچنین گفت: "بهروز بی‌گناه است و در ترور دادستان هیچ‌گونه نقشی نداشته است، حتی خانواده دادستان نیز حاضر به شکاین از وی نشده‌اند و اکنون شاکی او مدعی العموم است."

گفتنی است، وضعیت جسمی و روحی بهروز آلخانی در زندان وخیم گزارش شده است و به تشخیص پزشکان وی باید در بیمارستانی خارج از زندان بستری شود ولی مسئولین زندان به بهانه نوع محکومیت وی از اعزام او به بیمارستان طفره می‌روند.
بهروز آلخانی همچنین در پرونده‌ای دیگر به اتهام حمل و نگهداری سلاح گرم به ۱۰ سال زندان محکوم شده است. برادر وی در این زمینه می‌گوید: "در هنگام بازداشت هیچ سلاحی از وی کشف نشده و تنها برای اینکه ادله کافی برای اثبات قتل دادستان در اختیار نداشتند این اتهام را به بهروز وارد نمودند.

۱۳۹۱ دی ۲, شنبه

تشویق کودکان به کار کردن با برگزاری جشنواره نان آوران!!!

یک فعال حقوق کودکان کار با انتقاد از سازمان دانش‌آموزی وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری جشنواره «نان آوران»، کار کودکان در سنین تحیلی را موجب شرمندگی این وزارتخانه دانست.
فرشید یزدانی با اعلام اینکه نزدیک به ۵ / ۲ میلیون کودک در کشور خارج از چرخه تحصیل هستند، در مورد برگزاری جشنواره «نان آوران» از سوی سازمان دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش، به ایلنا گفت: درحالی که کار کردن کودک در همه جای دنیا تقبیح شده است برگزاری این جشنواره به نوعی تشویق کار کودک است و آموزش و پرورش باید از اینکه کودکانی که درسن تحصیل هستند کار می‌کند شرمنده باشد نه اینکه به تشویق کار کودکان بپردازد.

خط فقر در ایران؛ یک‌ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان!!!

اولیاءعلی بیگی٬ عضو شورای عالی کار خط فقر واقعی در ایران را یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد.

آقای بیگی روز جمعه (اول دی) به خبرگزاری «پانا» گفته که «دولت باید خط فقر واقعی را اعلام کند که براساس آخرین گزارش‌ها این نرخ بیش از یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان برآورد شده است.»
وی افزوده این سطح هزینه برای خانواده‌ای چهار نفره است که شامل هزینه‌ درمان، پوشاک، آموزش و غیره است.

این عضو شورای عالی کار در ادامه اظهار کرده است: «دولت باید به عنوان عضوی از شورای عالی کار کارگرانی را که زیر خط فقر حقوق پرداخت می‌کنند از پرداخت مالیات معاف کند.»
وی همچنین پیشنهاد کرده «ستاد دستمزد راهکارهای لازم را برای افزایش حقوق و دستمزد واقعی تعیین کرده و دولت نیز از نظر حاکمیتی حق فقر واقعی و منصفانه‌ای تعیین کند.»

۱۳۹۱ دی ۱, جمعه

۱۱۱ کشور در سازمان ملل به توقف مجازات اعدام رای دادند

در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک در روز پنج شنبه تعداد بی‌سابقه‌ای از اعضاء به توقف مجازات اعدام رای دادند.
۱۱۱ کشور به توقف مجازات اعدام رای مثبت، ۴۱ کشور رای منفی و ۳۴ کشور رای ممتنع دادند. آمریکا، چین، ژاپن، هند، ایران، کره شمالی و عربستان سعودی از جمله کشورهایی بودند که رای منفی دادند.
به گفته دیپلمات‌ها، اگرچه اجرای قطعنامه‌هایی مجمع عمومی الزامی نیست، اما تصویب این قطعنامه‌ها از نظر تاثیر بر افکار عمومی جهان بسیارمهم است.

۱۳۹۱ آذر ۳۰, پنجشنبه

وضعیت وخیم زندانی سیاسی بلوچ در زندان تبریز

علی نارویی سال ۱۳۸۴ در روستای سبزپوشان بخش نصرت آباد در سن ۱۶ سالگی بازداشت و مدت ۸ ماه را در وزارت اطلاعات زاهدان در بازداشت سپری کرد و در ‌‌نهایت به ۱۸ سال حبس تعزیری در تبعید زندان مرکزی تبریز محکوم گردید.

علی نارویی ۲۳ ساله فرزند غریب شاه در سال ۱۳۸۴ به اتهام اینکه برادرش (ص نارویی) جزء مخالفین رژیم است توسط وزارت اطلاعات بازداشت شد.
وی که هم اکنون در زندان مرکزی تبریز بسر می‌برد، به عفونت فک و بینی مبتلا شده و این عفونت ناشی از شکسته شدن فک و بینی وی در زمان بازداشتش در وزارت اطلاعات زاهدان می‌باشد.

در طی دوران بازداشت و زندان با توجه به حاد بودن عفونت بینی و درخواست‌های او و خانواده‌اش جهت مداوای وی با هزینه شخصی، مسئولین زندان با این تقاضا نیز مخالفت کردند.
هم چنین خانواده وی درخواست انتقال این زندانی سیاسی به زندان زاهدان را داده‌اند که تاکنون موافقتی از طرف سازمان زندان‌ها و وزارت اطلاعات صورت نگرفته است.

یکی از نزدیکان علی نارویی به گزارشگر هرانا گفت: "هرگونه ملاقات با زندانیان سیاسی بلوچ و انتقال آنان باید با هماهنگی وزارت اطلاعات زاهدان باشد. در غیر این صورت سازمان زندان‌ها حق مداوای خارج از محوطه زندان و یا حق دادن ملاقات به خانواده‌های زندانیان سیاسی بلوچ را ندارد."

وی همچنین ادامه داد: "نامبرده با توجه به عفونت قبلی فک و بینی با توجه به سردی هوای تبریز و هوای زندان، در شرایط و وضعیت جسمی و روحی بدی قرار دارد و بهداری زندان که فاقد امکانات پزشکی و آزمایشگاهی است، تنها اکتفا به دادن چند عدد قرص و شربت نموده که جهت درمان سرماخوردگی و سرفه است.

مادر نسرین ستوده در بیمارستان بستری شد

صفورا فخریان مادر نسرین ستوده بعلت کهولت سن به بیمارستان انتقال و در بخش آی سی یو بستری شد.
رضا خندان در صفحه فیس بوکی خود نوشت: وقتی که نسرین بازداشت شد، پدرش در بدترین شرایط ممکن در آی سی یو بود. به بازجوی‌اش گفتم اجازه بدهید بیاید و در آخرین لحظات پدرش را ببیند اما هیچوقت اجازه ندادند. پدر فوت کرد باز اجازه ندادند در مراسم تشییع شرکت کند.

پدر رفت و حسرت خداحافظی تا آخر عمر با او ماند و ننگ ابدی با اینان که پدیده‌ی شگفت انگیزی هستند در نادیده گرفتن ابتدایی‌ترین مسائل انسانی. اکنون بیش از یک سال است که هر چقدر نامه به دادستان می‌نویسیم که اجازه بدهید بیاید و مادرش را ببینید. حال که مادر ممنوع الملاقات هم هست حداقل بتواند برای لحظه‌ای او را ببیند. انگار نه انگار …

دیشب مادر نسرین در شرایط بدی به بیمارستان منتقل شد و هم اکنون در آی‌سی‌یو بستری شده است.

۱۳۹۱ آذر ۲۹, چهارشنبه

مرگ یک جوان 26 ساله در زندان مخوف بندرعباس

بنابه گزارشات رسیده به «فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران»یک زندانی جوان بی دفاع در زندان مرکزی بندر عباس به دلیل عدم درمان، جان خود را از دست داد.
روز یکشنبه ۲۶ آذر ماه یک جوان زندانی به نام عباس مهدی قوری ۲۶ ساله در بند ۱ زندان مرکزی بندر عباس پس ازتحمل ۲ روز دردهای شدید و طاقت فرسا و پس از اینکه اصرار مستمر وی و همبندیانش جهت انتقال به بهداری و درمان بدون پاسخ ماند نهایتا در زندان جان باخت.
زندان مرکزی بندر عباس یکی از زندانهای ولی فقیه است که زندانیان در شرایط قرون وسطایی بسر می برند و از حداقل حقوق اولیه انسانی برخوردار نیستند و زندانیانی که نسبت به این شرایط غیر انسانی اعتراض نمایند با شکنجه های وحشیانه و غیر انسانی مواجه می شوند و حتی آنها را به سلولهای انفرادی که به سلولهای ویژه معروف هستند منتقل وتحت شکنجه های وحشیانه قرار می دهند که منجر به شکستن دست، پا و آسیب دیدگی سایر اعضای بدن آنها می شود و در مواردی هم منجر به مرگ زندانی و یا معلول شدن وی می شود.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران ، ایجاد شرایط قرون وسطایی ، وحشیانه و غیر انسانی در زندانهای ولی فقیه آخوتد علی خامنه ای که قطعا جنایت علیه بشریت می باشد محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت خواستار ارجاع پرونده آخوند علی خامنه ای ولی فقیه رژیم به مراجع قضایی بین المللی است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
۲۹ آذر ۱۳۹۱ برابر با ۱۹ دسامبر ۲۰۱۲

۱۳۹۱ آذر ۲۸, سه‌شنبه

پزشکی قانونی یزد مرگ ۸ کارگر معدن یال شمالی را تایید کرد..


در پی وقوع انفجاری در معدن یال شمالی كه تاكنون به كشف چهار جنازه و مفقود شدن چهار كارگر دیگر انجامیده است، پزشكی قانونی یزد با استناد به ابعاد حادثه مرگ كارگران مفقود شده را نیز تایید كرد و به این ترتیب تعداد كشته شدگان این حادثه به هشت نفر رسید.

طبق اعلام پزشكی قانونی یزد تعداد کشته شدگان حادثه امروز معدن یال شمالی طبس به هشت نفر رسید.

به گزارش خبرنامه از ایلنا، در پی وقوع انفجاری در معدن یال شمالی كه تاكنون به كشف چهار جنازه و مفقود شدن چهار كارگر دیگر انجامیده است، پزشكی قانونی یزد با استناد به ابعاد حادثه مرگ كارگران مفقود شده را نیز تایید كرد و به این ترتیب تعداد كشته شدگان این حادثه به هشت نفر رسید.
منابع ایلنا پیش از این امید به زنده بودن كارگران مفقود شده را ضعیف ارزیابی كرده بودند.

با این حال فرماندار طبس در خبری جداگانه تعداد کشته شدگان این حادثه راچهار نفر عنوان کرده است. احمد طالبیان مقدم به ایلنا گفت: تا کنون جسد چهار کارگر معدنچی از عمق زمین بیرون آورده شده و هنوز از سرنوشت باقی کارگران اطلاعی در دست نیست.
این در حالی است که بطور معمول در حوادث این چنینی امکان زنده ماندن کارگران بسیار پایین است. به عنوان مثال در آذرماه سال ۸۹ حادثه‌ای مشابه در یکی از معادن کرمان روی داد که در جریان آن 4 كارگر در عمق 600 متری تونل محبوس شده بودند. آنزمان مسئولان وقت با اعلام اینکه تلاش‌ها برای نجات کارگران محبوس ادامه دارد تا مدت‌ها از تایید خبر کشته شدن کارگران خود داری کردند اما در ‌‌نهایت 19 فروردین 90 جنازه 3 كارگر بیرون كشیده شد و از سرنوشت كارگر چهارم خبری انتشار نیافت.

چهار معدنچی در طبس کشته شدند

ریزش یک معدن زغال سنگ در طبس تا ظهر سه شنبه، ۲۸ آذر، به مرگ حداقل چهار نفر منجر شد و برخی مقام ها از احتمال مرگ سایر معدنچیان خبر دادند.
صبح سه شنبه، معدن زغال سنگ «یال شمالی طبس» ریزش کرد و هشت معدنچی از ۴۰ معدنچی فعال در آن محبوس شدند.


خبرگزاری مهر با انتقاد از روند اطلاع رسانی مسولان محلی نوشته است که سهامداران معدن هنوز آمار اعلام شده فوتی ها را تکذیب می کنند و ارائه این آمار را به پایان زمان امداد و نجات موکول می کنند.

رئیس اداره «نظارت بر معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت» و فرماندار طبس، رئیس شبکه «بهداشت و درمان طبس»، دو مقامی هستند که در گفتگو با خبرگزاری های مهر و ایلنا، مرگ حداقل چهار نفر از کارگران معدن طبس را تایید کردند.

جواد سهیلی رئیس شبکه بهداشت و درمان طبس به خبرگزاری مهر گفت با ریزش معدن زغال سنگ طبس، کشته شدن چهار نفری که در ابتدای دهانه تونل حضور داشته اند قطعی است و احتمال کشته شدن تمام معدنچیان نیز وجود دارد.

۱۳۹۱ آذر ۲۷, دوشنبه

مهر تایید مجلس بر مجازات شلاق برای روزنامه‌نگاران!!!

در جریان طرح اصلاح قانون انتخابات، مواردی هم به رسانه‌‌ها و روزنامه‌نگاران اختصاص داشت. از جمله اینکه نمایندگان مجلس بار دیگر تصویب کردند روزنامه‌نگاران یا مدیران نشریات متخلف به شلاق تا 74 ضربه، محکوم خواهند شد. این مجازات تخطی از ماده 74 قانون انتخابات است که تعطیلی یک تا سه ماهه نشریه متخلف را نیز به دنبال خواهد داشت. این بار اما وبسایت‌های خبری هم مشمول این قانون شده‌اند.

تدارک اعدامهای گسترده در زندان گوهردشت کرج !!!

بنابه گزارشات رسیده به « فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران » تمامی تلفنهای زندان گوهردشت کرج که زندانیان عادی از طریق آن با خانواده های خود تماس داشتند. ۴ روز است که قطع شده است
از روز جمعه ۲۴ آذر ماه تمامی تلفنهای زندان گوهردشت کرج قطع می باشد و از آن تاریخ تاکنون خانواده های زندانیان عادی و از وضعیت و شرایط عزیزانشان در بی خبری مطلق بسر می برند.زندانیان عادی زندان گوهردشت کرج از داشتن ملاقتهای حضوری با خانواده های خود مدتها است که محروم می باشند.
و از آنجایی که تعدادی از زندانیان خانواده های آنها در شهرستانها زندگی می کنند وتنها وسیله ارتباطی آنها با فرزندان، همسرانشان و سایر اعضای خانواده از این طریق صورت می گرفت بیش از ۴ روز است که قطع گردیده است.
از طرفی دیگر رژیم ولی فقیه با مجموعه اظهار نظرهای علنی توسط صادق لاریجانی جنایتکار علیه بشریت که نام وی در لیست بین المللی ناقضین حقوق بشر می باشد و همچنین احمد رضا رادان قاتل ، شکنجه گرو از مجریان سرکوب خونین مردم ایران برای توجیه اعدام های گسترده که در پیش رو دارند در روزهای اخیر در رسانه های ولی فقیه علنا بر روی این مسئله تاکید کرده اند.
همچنین بنابه خبرهایی که از اجرای احکام در زندانهای قزل حصار، گوهردشت کرج و جاهای دیگر میرسد حاکی از آن است که اسامی تعداد را برای اجرای حکم اعدام در روزهای تعطیلات کریسمس و ژانویه مشخص کرده اند.گزارشهای تایید نشده ای حاکی از آن است که زور گیری در یکی از خیابانهای تهران توسط اطلاعات نیروی انتظامی صحنه سازی شده است تا به اعدام های گسترده پیش رو را مشروعیت بخشد.
رژیم ولی فقیه هر ساله برای ایجاد فضای رعب و حشت در ایران از تعطیلات کریسمس و ژانویه که سازمانهای حقوق بشری در تعطیلات بسر می برند اقدام به اجرای گسترده اعدام های جمعی می نماید.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،نسبت به موج گسترده که ولی فقیه آخوند علی خامنه ای در حال تدارک آن است هشدار می دهد و از دبیر کل ،کمیسر عالی حقوق بشر و گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت خواستار احاله پرونده جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه آخوند علی خامنه ای به مقامات قضایی بین المللی است.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
۲۷ آذر ۱۳۹۱ برابر با ۱۷ دسامبرر ۲۰۱۲

۱۳۹۱ آذر ۲۶, یکشنبه

بازار فروش کلیه در سرمای زمستان داغ است!!!

فروش عضو حساس بدن برای رهایی موقت از مشکلات مالی، شاید آسانترین راه برای آن دسته از افرادی باشد که تمامی راههای عبور از بحرانهای اقتصادی را طی کرده اند و سرانجام به بن بست رسیده اند.
وضعیت نامطلوب شیوع بیماریهای کلیوی و افزایش آمار بیماران دیالیزی در کشور، باعث شده تا روند پیوند کلیه نیز سیر صعودی داشته باشد. به طوریکه آمارها نشان می دهد در حدود 30 درصد

از جمعیت کشور درگیر بیماریهای کلیوی هستند.

از بین این تعداد بیمار دیالیزی، افرادی واجد شرایط پیوند کلیه هستند. بنابراین می توان روند پیوند کلیه در کشور را نزدیک به وضعیت بیماران دیالیزی دانست. این در حالی است که روند پیوند کلیه از جسد همچنان در اولویت دوم قرار دارد و بیشترین پیوند از افراد زنده صورت می گیرد. موضوعی که باعث شده تا بازار خرید و فروش این عضو حساس بدن به نوعی داغ شود.

مشکلات اقتصادی و در پی آن رشد سرسام آور هزینه های زندگی باعث شده تا برخی افراد جامعه برای رهایی از بند این مشکلات، به سراغ فروش کلیه بروند. موضوعی که تبعات ناگوار آن علاوه بر اینکه سلامت جسمانی فرد را تهدید می کند، می تواند آثار زیانبار اجتماعی نیز به دنبال داشته باشد.

جواد . ف مرد 32 ساله ای است که حاضر شده اخیرا کلیه خود را به قیمت 10 میلیون بفروشد.

او دلیل این تصمیمش را، بیکاری عنوان می کند و می گوید: در بازار خیاط بودم اما یک سال است که بیکار شده ام. 2 سال است که ازدواج کرده ام و مجبور شدم برای خرید یک ماشین که بتوانم با آن کار کنم، یکی از کلیه های خودم را بفروشم.
این در حالی است که مسئولان انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی معتقدند که نرخ فروش کلیه بیشتر از 7 میلیون نیست.

به گفته یکی از کارمندان مسئول واحد پیوند این انجمن، از این 7 میلیون تومان، 6 میلیون توسط دریافت کننده کلیه و یک میلیون هم هدیه دولت است که به اعطا کننده کلیه داده می شود.
هزینه آزمایشها برای اعطای کلیه چیزی در حدود 400 تا 450 هزار تومان است که بر عهده خود فرد است. و چیزی در حدود یک تا دو ماه طول می کشد تا این عمل پیوند صورت بگیرد...

شین آباد؛ تهديد خانواده های پيرانشهری توسط رژیم

بنا به گزارش دريافتی، ماموران اطلاعات رژيم خانواده های دانش آموزان پيرانشهری را تهديد کرده اند که در صورت گزارش هرگونه تجمع و تحصن مانع از ملاقات با فرزندان مجروحشان در بيمارستانها می شوند. ت
عدادی از کودکان مجروح هم اکنون در بيمارستانهای تبريز و اروميه بستری هستند.

پیشتر اعلام شده بود که خانواده های دانش آموزان فاجعه ديده در روستای شين آباد روز چهارشنبه 29آذر در مقابل آموزش و پرورش رژيم در پيرانشهر تحصن خواهند کرد. مردم و جوانان ساير مناطق کردنشین نيز گفته اند که در مقابل ادارات آموزش و پرورش شهرهای مختلف تحصن کرده و دست به اعتراض عليه اين وضعيت خواهند زند.
 

فاجعه شین آباد؛ تجمع سراسری در ایران چهارشنبه 29 آذر

همراه شو عزیز
کین درد مشترک
هرگز جدا جدا درمان نمی شود ...

چهارشنبه 29 آذر 1391 ساعت 10 صبح تجمع سراسری مقابل ادارات آموزش و پرورش مرکزی در سراسر ایران

بشکنید این سکوت مرگبار را وقت ان فرا رسیده است فریادی برآوریم به عظمت تمام اسطوره ها ...

برای همدردی با خانواده های داغدار جانباختگان و مصدومین فاجعه آتش سوزی مدرسه شین آباد پیرانشهرکه مسولیت مستقیم آن بر عهده وزیر آموزش و پرورش و دولت است و در اعتراض به ناامنی محیط های آموزشی و بی مسولیتی مسولان در قبال این حادثه و موارد مشابه در این روز کلاس های درس را تعطیل خواهیم کرد و در مقابل ادارات مرکزی اموزش و پرورش شهرهای خود تجمع آرام و مسالمت آمیزی برپا خواهیم کرد.

سکوت را بشکنیم با گریه و اشک ریختن و عزا گرفتن چیزی درمان نمی شود باید کاری کرد در دفاع از کودکانمان در دفاع از حق زندگی رفاه امنیت و در دفاع از انسانیتمان بی تفاوت نباشیم و فریاد برآریم و متحد شویم ...
ما خواهان استعفا و عذر خواهی رسمی و فوری وزیر آموزش پرورش هستیم
ما خواهان عذرخواهی و قبول مسولیت از طرف دولت هستیم
ما خواهان دلجویی و حمایت کامل مادی و معنوی خانواده های داغدار و مصدومین از سوی دولت هستیم
ما خواهان مداوای کامل و پیگیری وضع مصدومین و حمایت کامل آنها از سوی دولت هستیم
ما خواهان تجهیز و امن کردن کلاس های درس در سراسر ایران هستیم
ما خواهان جوابگویی دولت و تضمین و تعهد برای تغییر این وضع می باشیم در هیچ کجای ایران دیگر نباید شاهد چنین فجایعی باشیم.

ما جمعی از جوانان ایرانی روز چهارشنبه 29 آذر 1391 را روز همدردی با خانواده های داغدار و اعتراض سراسری در ایران به این وضع اعلام می کنیم و در این روز کلاس های درس را تعطیل می کنیم و در ساعت 10 صبح در مقابل ادارات مرکزی اموزش و پرورش در سراسر ایران تجمع آرام و مسالمت آمیزی را برپا خواهیم کرد هم میهنان عزیز به ما بپیوندید و در این حرکت سراسری همراه شوید.

"حق دادنی نیست گرفتنی است"
  کمپین اخبار مجروحان و جانباختگان آتش سوزی مدرسه شین آباد پیرانشهر 22 آذر 1391
 

۱۳۹۱ آذر ۲۵, شنبه

ضرب و شتم وحشیانهٔ جوان ایرانی‌ توسط مامور و سرباز نیروی انتظامی

در این فیلم شما خواهید دید که چگونه مامور و سرباز نیروی انتظامی با باطوم به طرز وحشیانه‌ای یک جوان ایرانی‌ را کتک زده و سپس به داخل صندوق عقب ماشینشان انداخته و با خود میبرند

۱۳۹۱ آذر ۲۴, جمعه

گزارش تکمیلی از ضرب و شتم خانواده ستار بهشتی و دستگیری برخی شرکت کنندگان در مراسم+فیلم

سحام نیوز: امروز چهلمین روز درگذشت ستار بهشتی، وبلاگ نویسی که در زندان فتا درگذشت؛ در سر مزار وی واقع در رباط کریم برگزار شد.
بنا به گزارش خبرنگار سحام، این مراسم به دعوت فعالین سیاسی و با حضور خانواده این شهید برگزار شد. از اولین ساعات برگزاری این مراسم یادبود؛ حضور پرشمار نیروهای امنیتی و انتظامی دیده می شد.

این مراسم از ساعت ۳ تا ۵ بعداظهر برگزار شد. در پایان مراسم، مادر و خواهر ستاربهشتی عکس ستار را در صحن امامزاده گرداندند. اما هنگام خروج از صحن امامزاده و زمانی که خانواده ستار قصد سوار شدن در خودرو را داشتند، ماموران، رحیم، برادر ستار را از ماشین پیاده و دستگیر نمودند. این اقدام ماموران با واکنش خانواده ستار مواجه شد.
متاسفانه ماموران در مقابل تلاش خانواده ستار برای آزادی رحیم بهشتی؛ ضرب و شتم مادر و خواهر و برادر ستار بهشتی بود. گویا علت دستگیری برادر ستار، گرفتن فیلم با موبایل از مراسم بوده است.
ماموران در اقدامی وحشیانه اقدام به کتک زدن گوهر عشقی، مادر ستار؛ نموده و وی را روی زمین کشیدند. در این اقدام وحشیانه، وی از ناحیه کتف، پا و موی سر به شدت آسیب دیده است. لازم به ذکر است که مادر ستار به علت سن بالا از بیماری پوکی استخوان رنج می برد. خبرنگار سحام که در محل بوده، از لگد زدن ماموران به پای مادر ستار و زخمی شدن وی خبر داده است.

بنا به روایت خبرنگار سحام، مادر ستار جلوی خودروی مامورانی که فرزندش را دستگیر کرده بودند دراز کشیده بود و با فریاد از ماموران می خواست که فرزندش را آزاد کنند.
همچنین خواهر ستار نیز در این حین مورد ضرب و شتم ماموران قرار گرفت، به طوری که چادر و روسری وی را از سرش کشیده بودند.
اصغر بهشتی، برادر دیگر ستار نیز در حین تلاش برای آزادی برادرش، دستگیر؛ اما با وساطت یکی از مسئولین قضایی پرونده ستار؛ پس از دو ساعت آزاد می گردد.
مادر ستار بهشتی، دقایقی پس از ضرب و شتم

نهایتا با تلاش خانواده و مردم؛ ماموران اقدام به آزاد نمودن رحیم بهشتی، برادر ستار بهشتی می کنند. رحیم بهشتی نیز متاسفانه به شدت مورد ضرب و شتم ماموران قرار گرفته بود.
در این گزارش آمده که ماموران گوشی های تلفن همراه خانواده را ضبط نموده اند.
همچنین سه تن دیگر از شرکت کنندگان در این مراسم نیز توسط نیروهای امنیتی و انتظامی دستگیر شده اند. دو تن از دستگیر شدگان یک مادر و فرزند بودند که پس از ساعتی با دادن تعهد کتبی، آزاد شدند. اما هنوز از وضعیت سومین شخص دستگیر شده به نام احمدی تقوی خبری در دست نیست.
خبرنگار سحام که در محل حاضر بوده از برخی مردم محلی شنیده که می گفتند روایت عاشورا جلوی چشمشان به تصویر کشیده شد.
در مراسم امروز برخی چهره های سیاسی و خانواده های شهدا و زندانیان سیاسی حوادث پس از انتخابات، خانواده ستار بهشتی را همراهی می کردند. از آن جمله می توان به محمد نوری زاد، هاجر رستمی مطلق مادر ندا آقا سلطان؛ مادر مصطفی کریم بیگی؛ علی کامرانی پدر محمد کامرانی؛ مادر سعید زینالی و برخی چهره ای دیگر اشاره نمود.


لازم به ذکر است که نیروی انتظامی همچنین با برخی خبرنگاران حاضر در محل نیز، ازجمله خبرنگار ۲۰:۳۰ برخورد نموده و اجازه فیلمبرداری و تهیه گزارش به آنان داده نشده است.
روز گذشته نیز سحام از برخورد ماموران با خانواده ستار بهشتی برای جمع آوری اعلامیه های مراسم چهلم وی، خبر داده بود.
ستار بهشتی، وبلاگ نویسی که اوایل آبان ماه بازداشت شده بود پس از چهار روز بازداشت در اثر شکنجه در بازداشتگاه نیروی انتظامی درگذشت.
ستّار بهشتی، کارگر و وبلاگ‌نویسی بود که در تاریخ ۹ آبان ماه ۱۳۹۱ توسط پلیس فتا دستگیر شد. او به اتّهام “اقدام علیه امنیّت ملی از طریق فعالیت در شبکه اجتماعی و فیس بوک” بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شده بود. در مدّت بازجویی به شدت از سوی پلیس فتا شکنجه شد و در همین جریان درگذشت و در امامزاده محمد تقی رباط کریم (محل زندگی‌اش) به خاک سپرده شد. بر اساس گزارش ثبت شده در روابط عمومی بهشت زهرای تهران، ستار بهشتی در ۱۳ آبان ماه فوت کرده‌است. عموی ستار بهشتی در گفتگو با سحام نیوز گفته‌ بود زمانی که از مسئولان، علّت مرگ را جویا شدند به آن‌ها گفته شد: «خفه شوید و به شما ربطی ندارد.»
همچنین فیلم هایی از این مراسم در فضای مجازی منتشر شده است:



گفتگوی مادر سعید زینالی با مادر ستار بهشتی (مزار ستار بهشتی) 23 آذر 91

سعید زینالی (زاده:۳۱ شهریور ۱۳۵۵) دانشجویی بود که در جریان اعتراضات دانشجویی پس از حمله به کوی دانشگاه در تیر ۱۳۷۸ توسط نیروهای امنیتی در منزل بازداشت شد و تاکنون خبری از وی به دست نیامده‌ است.

ضرب و شتم شرکت کنندگان در مراسم چهلم ستار بهشتی

به گزارش خبرگزاری فعالان حقوق بشر ایران، هرانا، در این مراسم که در فضای امنیتی برگزار شد، شماری هم بازداشت شدند.
گفته میشود مراسم چهلم ستار بهشتی در امامزاده محمد تقی رباط کریم برگزار شد و در آن اعضای خانواده ستار بهشتی حضور داشتند.
گزارش ها میرسانند که ماموران امنیتی به اعضای خانواده ستاربهشتی از جمله مادر و خواهر او حمله و سعی کردند آنان را بازداشت کنند.
گفته میشود مادر ستار بهشتی در این جریان از ناحیه پا زخمی شده است.
خبرگزاری هرانا همچنین گزارش داد که " اصغر بهشتی برادر ستار بهشتی در لحظه ای که قصد دعوت چند تن از شرکت کنندگان به خانه ی خواهر ستار را داشت توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد و تا دو ساعت را در بازداشت نیروهای امنیتی گذراند. "
یکی از شرکت کنندگان مراسم به خبرگزاری هرانا گفته است یک تن از شرکت کنندگان بنام احمد نقوی نیز بازداشت شده است.
از سوی دیگر، سحر بهشتی، خواهر ستار بهشتی امروز در گفتگویی با سایت کلمه گفته است مادرش فقط خواستار "قصاص عامل قتل فرزندش " است.
خواهر ستار بهشتی به سایت کلمه گفت در اثر فشار های وارده و بدرخواست مادرش، با رسانه ها گفت وگو نمی کند.
وی ساعاتی قبل از برگزاری مراسم چهلم برادرش ابراز امیدواری کرده بود که" این مراسم در کمال آرامش برگزار شود.

سخنان شجاعانهٔ هم محلی ستار بهشتی در باره او

مراسم چهلم ستار بهشتی در امام زاده محمد تقی (مزار ستار بهشتی) 23 آذر 91

۱۳۹۱ آذر ۲۳, پنجشنبه

جایزه ساخاروف به نسرین ستوده و جعفر پناهی اعطا شد

پارلمان اروپا امروز در مراسمی در شهر استراسبورگ جایزه ساخاروف برای آزادی اندیشه را به نسرین ستوده و جعفر پناهی اعطا کرد.
 شیرین عبادی و عبدالکریم لاهیجی به نمایندگی از طرف خانم ستوده و سولماز پناهی و کوستا گاوراس، سینماگر و رییس سینماتک فرانسه و سرژ توبیانا، فیلم ساز و مدیر عامل سینماتک فرانسه به نمایندگی از طرف آقای پناهی در این مراسم شرکت کردند و در پایان مراسم لوح‌های جوایز این دو برنده جایزه ساخارف از سوی مارتین شولتز، رییس پارلمان اروپا بر روی دو صندلی خالی به نشانه حضور آنها قرار گرفت.

مارتین شولتز، رییس پارلمان اروپا در این مراسم گفت: «وضعیت حقوق بشر در ایران نگران کننده است. منشا رنج‌هایی که براین انسان‌های پرافتخار اعمال می‌شود، یک رژیم واپسگراست. در این رژیم هیچ وظیفه‌ای برای پاسخگویی وجود ندارد: هر روز مردم به سبب بیان عقایدشان زندانی می‌شوند. نمایندگان مردم اروپا این (اعمال) را ناعادلانه ارزیابی میکنند. دولت ایران باید بداند که این نهاد(اتحدیه اروپا) در کنار ستمدیدگان قرار دارد.»

مرگ بر جمهوری اسلامی.....

یار دبستانی من با من و همراه منی....
چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی ...

با آرزوی بهبودی برای این غنچه های زیبا سرزمینم ..و امیدوارم دیگه شاهد این اتفاقات ناگوار نباشیم

پيام پرستاران در چهلم شهادت ستار بهشتی

جمعی از پرستاران تهران طی بيانيه يی چهلمين روز شهادت ستار بهشتی را گرامی داشتند. آنها اعلام کردند: به دژخيمان و ايادی سر سپرده ای که اين جنايت را انجام داده اند، اعلام می کنيم ديری نخواهد پاييد که به خاطر تمام جنايات و فجايعی که در اين سالها مرتکب شده اند در پيشگاه خلق ستمديده حاضر خواهند شد و سزای آن را به تمامی خواهند ديد.

۱۳۹۱ آذر ۲۲, چهارشنبه

هنوز درس عبرتی برای مسئولین نشده است..!؟

بخاری کلاس دیگری در همان مدرسه که هنوز درس عبرتی برای مسئولین نشده است..!؟

حادثه آتش‌سوزی کلاس درس دبستان روستای «شین‌آباد» استان آذربایجان غربی، 28 دانش‌آموز دختر دبستانی را راهی بیمارستان کرد.

شركت ارج: ادعای آموزش و پرورش مضحك است؛ سالهاست بخاری تولید نمی كنیم

در پی ادعای دولتی ها مبنی بر اشکال وارده به بخاری های «ارج» نصب شده در مدارس، از جمله مدرسۀ سوخته در پیرانشهر، یک مقام مسئول در شرکت ارج تاکید کرد که ادعای وزارت آموزش و پرورش "مضحک" است، چرا که سال ها است دیگر بخاری های مذکور تولید نمی شود، اما با این حال پس از چندین سال پس از تولید، هنوز در مدارس کشور استفاده می شود.

۱۳۹۱ آذر ۲۰, دوشنبه

خاکسپاری سیران یگانی

امروز با و جود این که تعداد زیادی مردم در قبرستان پیرانشهر منتظر رسیدن جسد سیران یگانه بودند از طرف یکی از فامیل های ایشون خبر دار شدم که اجازه آوردن جسد به پیراشنهر رو ندادن و والدین سیران رو مجبور کردن تا تو یکی از روستا های اطراف (به نام پسوه)به خاک بسپارن :( واقعا متاسفم)...........

فوت دومين گل ايران زمين

فوت دومين گل ايران زمين
یران یگانه ، کودک 10 ساله!
الهام (آمنه) اسماعيل‌پور 10 ساله !
احمد خاتمی امام جمعه تهران: مصدومان حادثه آتش سوزی دبستان بر روی تخت چرا بی حجاب هستند

۱۳۹۱ آذر ۱۹, یکشنبه

یکی از دانش‌آموزان حادثه دیده پیرانشهر فوت کرد!

خبری تاسف بار؛


به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا»، بر اثز حادثه آتش‌سوزی کلاس درس دبستان «انقلاب اسلامی» روستای «شین‌آباد» از توابع پیرانشهر استان آذربایجان غربی، 28 دانش‌آموزان دختر کلاس چهارم دبستانی مصدوم شدند که یکی از دانش‌آموزان به دلیل شدت جراحات فوت کرد.

عباس مقتدایی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، ضمن اعلام این خبر به فارس، فوت این دانش‌آموز را به خانواده وی و جامعه تسلیت گفت.


به گزارش فارس، حادثه آتش‌سوزی کلاس درس، صبح روز 15 آذر به دلیل آتش گرفتن بخاری کلاس درس روی داد.